Un tânăr de aproximativ 20 de ani care a jefuit o casă de pariuri din sectorul 6 a fost reţinut pentru tâlhărie, utmând să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 02:10, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au depistatat un tânăr în vârstă de 20 de ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie la o casă de pariuri din sectorul 6. La data de 09.02.2018, în jurul orei 23:20, agenţii de siguranţă publică din cadrul Secţiei 25 Poliţie au fost dirijaţi prin sistemul unic de urgenţă 112 la o casă de pariuri din sectorul 6, unde casiera reclama faptul că un tânăr de aproximativ 20 de ani a ameninţat-o cu o sticlă spartă şi i-a cerut toţi banii din casierie", anunţă Poliţia.

Casiera s-a speriat şi a fugit, închizând cu cheia uşa de la intrare pentru a îngreuna fuga suspectului, după care s-a îndepărtat pentru a solicita ajutor, iar la revenirea la sediul agenţiei, tânărul nu se mai afla în interior.

Poliţiştii Secţiei 25 au depistat un bărbat care corespundea semnalmentelor furnizate, pe care l-au dus la audieri, iar în urma cercetărilor, acesta a fost reţinut pentru tâphărie şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.