Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost reţinut de poliţiştii doljeni după ce a furat componentele sistemului de supraveghere video dintr-o biserică din Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Dolj a anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova au făcut, la începutul acestei săptămâni, două percheziţii domiciliare în municipiul Craiova, în cadrul unui dosar penal pentru furt calificat.
 
"La data de 17 mai, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 16/17 mai, persoane necunoscute au sustras componente ale sistemului de supraveghere video din incinta unui lăcaş de cult din cartierul Romaneşti, din municipiul Craiova, fiind creat un prejudiciu de 1.500 de lei. În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind restituite persoanei vătămate”, se arată în comunicat. 
 
În acest caz, un tânăr de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.