Un TAB s-a răsturnat, vineri, pe un drum judeţean din comuna Slobozia Conachi, judeţul Galaţi, ancheta în acest caz fiind desfăşurată de Parchetul Militar. Trei militari au fost răniţi, unul dintre ei fiind transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, incidentul a fost semnalat în jurul orei 12.40. Un TAB a fost scăpat de sub control şi a lovit mai mulţi stâlpi de protecţie de pe marginea şoselei, oprindu-se în şanţ, la circa 5 metri de o gospodărie.

În urma incidentului, trei militari au fost răniţi, însă doar unul a fost transportat la spital.

"Dispeceratul ISU-SAJ a fost anunţat vineri, 27 septembrie, orele 12.40, despre un accident rutier constând într-un TAB răsturnat şi 3 victime conştiente în localitatea Slobozia Conachi. S-a deplasat masina medicului UPU-SMURD, un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi şi o autospecială de la Garda de Intervenţie Pechea. În urma evaluării medicale a echipajului medical, s-a constatat că unul din militarii aflaţi în vehiculul militar a suferit un traumatism cranio-cerebral. Victima a fost preluată de către ambulanţa SMURD, ceilalţi doi membri ai echipajului din TAB refuzând examinarea", a transmis ISU Galaţi.

Ancheta este desfăşurată de Parchetul Militar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.