Un şofer de autobuz angajat al societăţii de transport în comun a Primăriei Buzău a murit, luni dimineaţă la spital după ce a fost strivit între două autobuze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul de 56 de ani lucra ca şofer la Trans Bus de mai bine de un an. Luni dimineaţă când a mers să intre în tură şi a scos autobuzul din garaj a văzut un coleg care lucra la motorul unui alt autobuz. A tras maşina în spatele acestuia şi a coborât să îi dea o mână de ajutor fără să tragă frâna de mână şi să asigure autobuzul.

Autovehiculul s-a pus în mişcare şi l-a prins pe bărbat între cele două autobuze. Şoferii prezenţi la garaj au sărit imediat în ajutorul bărbatului şi au chemat ambulanţa care l-a transportat la spital unde în ciuda eforturilor medicilor acesta a murit.

Potrivit reprezentanţilor SJU Buzău în această dimineaţă, la U.P.U.-SMURD a fost transportat un bărbat în vârstă de 56 de ani, în stop cardio-respirator. Pacientul a suferit un politraumatism prin strivire în urma unui accident. La sosirea în secţia U.P.U.-SMURD, s-au continuat manevre avansate de resuscitare, însă fără succes, ulterior declarându-se decesul bărbatului.

Conducerea societăţii a sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Buzău care a deschis o anchetă fiind vorba despre un accident de muncă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.