Un preot din judeţul Constanţa, care consideră că a fost caterisit în mod injust din cauza unui accident rutier, şi-a incendiat, duminică, geaca, în apropierea Catedralei Mânturii Neamului, în timpul slujbei de sfinţire. Forţele de ordine au intervenit, bărbatul fiind transportat la sediul Poliţiei pentru audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Referitor la persoana autoincendiată, este vorba despre un bărbat care şi-a scos geaca şi a incendiat-o, însă evenimentul s-a petrecut în zona unui hotel din apropiere, nu în incinta Catedralei. Persoana în cauză a fost condusă la secţia de Politie, unde s-a deplasat şi un echipaj SMURD pentru a-i acorda îngrijiri medicale”, au precizat, duminică, reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit acestora, bărbatul a refuzat transportul la spital.

Bărbatul, care a fost preot în judeţul Constanţa, a vrut să protesteze, astfel, faţă de caterisirea pe care o consideră injustă. Sancţiunea i-a fost aplicată după ce, în 2015, a fost implicat într-un accident rutier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.