Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj îl cercetează disciplinar pe un agent de poliţie care a blocat aproximativ două ore mai multe autoturisme aflate într-o parcare din centrul oraşului, după ce a parcat neregulamentar maşina de serviciu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sesizarea a fost făcută de către doi craioveni ale căror maşini au fost blocate într-o parcare din centrul oraşului de autospeciala de serviciu a Postului de Poliţie Ţuglui.

"Doua persoane ne-au sesizat acest incident, iar mai multe imagini video au fost trimise de către reprezentanţii unui ziar local. S-a decis realizarea unei anchete interne, agentul de poliţie în cauză urmând să prezinte un raport în care să menţioneze motivele pentru care se afla în zona respectivă cu maşina de serviciu", a declarat agent şef adjunct Amelia Barbu, lucrător în cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

De asemenea, poliţistul respectiv va trebui să precizeze dacă vizita în municipiul Craiova se desfăşura în timpul programului de lucru sau al orelor libere, Postul de Poliţie Ţuglui fiind situat la aproximativ 20 kilometri de oraşul reşedinţă de judeţ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.