Un piteştean riscă dosar penal după ce şi-a scrijelit numele pe unul dintre blocurile de piatră aparţinând zidului vechi al cetăţii Sarmisegetusa, anunţă Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Hunedoara, precizând că bărbatul a explicat că a recurs la acest gest întrucât se plictisea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Jandarmii hunedoreni au fost sesizaţi prin Serviciul de Urgenţă 112 că un bărbat şi-a scris numele pe unul dintre blocurile de piatră aparţinând zidului vechi al cetăţii Sarmisegetusa. Patrula de jandarmi s-a deplasat la faţa locului, iar împreună cu arheologul prezent la cetate, au sesizat că pe o piatră din zidul acesteia erau scrijelite mai multe nume”, relatează IJJ Hunedoara.
 
 
Întrebat cu privire la motivul pentru care a distrus monumentul istoric, bărbatul le-a spus jandarmilor că nu există un motiv anume, ci că a făcut-o din plictiseală.
”De asemenea, colegii noştri au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere care au fost predate poliţiştilor pentru a se continua cercetările”, transmite IJJ.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.