Un panou publicitar de mari dimensiuni a căzut, luni seară, peste cinci maşini parcate, în zona Sălii Sporturilor din la Cluj-Napoca, din cauza vântului puternic. De asemenea, un copac a căzut peste fire de electricitate, iar pompierii intervin pentru a îndepărta o bucată de acoperiş de tablă desprinsă de pe o clădire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, un panou publicitar s-a răsturnat, luni seară, peste cinci autoturisme.

Panoul respectiv era amplasat pe remorca unui camion, iar aceasta s-a răsturnat, la rândul său.

Pompierii ajunşi la locul incidentului au stabilit că nicio persoană nu a fost rănită.

FOTO: ISU Cluj
FOTO: ISU Cluj

De asemenea, o autospecială a ISU a intervenit pentru a degaja un copac căzut peste firele de electricitate, pe str. D. D. Roşca din Cluj-Napoca.

ISU Cluj a mai anunţat că o autoplaformă pentru intervenţii şi salvări de la înălţimi intervine pentru îndepărtarea unei secţiuni de acoperiş de tablă, care este în pericol să cadă de pe o clădire, pe str. Ion Ionescu de la Brad din Cluj-Napoca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.