Un obiect care pare a fi un rezervor suplimentar de avion a fost descoperit, vineri după-amiază, în staţiunea Mamaia, pe malul mării, pompierii fiind solicitaţi să-l ridice. Intervenţia a fost îngreunată de faptul că obiectul respectiv este bine prins în nisip, operaţiunea urmând să fie reluată sâmbătă dimineaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri după-amiază, în staţiunea Mamaia, după ce o persoană a descoperit pe malul mării un obiect care seamănă cu un proiectil.

La faţa locului, s-au deplasat pirotehniştii din cadrul ISU Dobrogea care au ajuns la concluzia că obiectul respectiv nu ar avea explozibil şi că nu ar fi un proiectil, ci, cel mai probabil, un rezervor suplimentar de avion.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ei au încercat să-l scoată de acolo, dar nu au reuşit, obiectul respectiv fiind bine prins în nisipul îngheţat. În aceste condiţii, operaţiunea a fost abandonată pentru că a venit noaptea, urmând să fie reluată sâmbătă dimineaţa.

De asemenea, a fost solicitat şi sprijinul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral pentru a trimite un utilaj cu care să se intervină pe lângă obiectul respectiv pentru a fi scos mai uşor.

Totodată, zona respectivă va fi supravegheată în această noapte de un echipaj de poliţie, spun reprezentanţii ISU Dobrogea.

De-abia după ce obiectul va fi scos de acolo şi analizat, pirotehniştii vor putea spune cu exactitate despre ce a fost vorba.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.