Un muncitor de la o firmă contractată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea pentru executarea unor lucrări a murit, sâmbătă, după ce a căzut de pe acoperişul sediului instituţiei, pe care îl repara. Poliţiştii şi procurorii au început o anchetă în acest caz, urmând să stabilească dacă bărbatului i s-a făcut rău sau a alunecat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primele informaţii arată că un bărbat în vârstă de 45 de ani, angajat al unei firme contractate de ISU Vrancea pentru reparaţii la acoperişul clădirii instituţiei, a căzut de la o înălţime de aproximativ zece metri. 

Imediat după accident, bărbatul a primit îngrijiri de la un echipaj SMURD care se afla în curtea ISU Vrancea, ulterior la faţa locului ajungând şi o salvare cu medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Focşani cu multiple traumatisme şi inconştient, însă a decedat.

Poliţiştii şi procurorii au declanşat o anchetă în acest caz. Şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Vrancea face verificări privind moartea muncitorului.

Deocamdată, nu se ştie dacă bărbatului i s-a făcut rău sau dacă a alunecat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.