O persoană murit şi alte şase au fost rănite, joi seară, într-un accident rutier produs pe DN 2, în judeţul Vrancea. În eveniment au fost implicate un TIR şi o camionetă, traficul în zonă fiind îngreunat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Vrancea, forţele de intervenţie din judeţele Buzău şi Vrancea au intervenit la un accident rutier produs, joi seară, pe DN2, pe raza localităţii Slobozia Bradului.

În urma evenimentului rutier au rezultat şapte victime.

”Trei dintre victime au fost descarcerate de echipajul ISU Buzău. La faţa locului s-au deplasat şase ambulanţe SAJ şi o ambulanţă SMURD de la ISU Buzău. Măsurile PSI au fost asigurate de o autospecială de stingere cu apă şi spumă de la ISU Buzău. Din nefericire, una din cele şapte victime prezenta leziuni incompatibile cu viaţa”, a transmis ISU Vrancea.

Sursa citată a precizat că celelalte şase victime au fost preluate de ambulanţele SAJ şi transportate la unităţi spitaliceşti.

La rândul lor, reprezentanţii Centrului Infotrafic au precizat că în eveniment au fost implicate un tir şi o camionetă.

”Circulaţia se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ”, a transmis Centrul Infotrafic.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.