O persoană a murit şi două au fost rănite într-un accident rutier produs în judeţul Alba. Poliţiştii au stabilit că bărbatul care a decedat era pasager în maşină şi continuă cercetările pentru a determina cine conducea autoturismul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit autorităţilor din judeţul Alba, un accident rutier a avut loc în zona localităţii Strungari, fiind implicată o maşină în care se aflau trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 31 de ani.

Pentru scoaterea victimelor din maşină a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. Unul dintre bărbaţi a fost declarat decedat, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva. Poliţiştii au sabilit că este vorba despre un bărbat de 30 de ani, din localitatea Pianu de Jos, care era pasager pe bancheta din spate.

”În momentul de faţă, au loc audieri pentru a se stabili care dintre ceilalţi doi ocupanţi ai autoturismului era la volan în momentul producerii accidentului”, a transmis, duminică, Poliţia Judeţeană Alba.

Poliţiştii au mai precizat că le-au fost recoltate mostre de sânge ambilor, pentru stabilirea alcoolemiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.