O femeie a murit iar alte două persoane au fost grav rănite într-un accident produs luni după amiază pe DN 2 E 85, la ieşire din Rm. Sărat spre limita cu judeţul Vrancea, după ce maşina în care se aflau acestea a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit succesiv cu două autoutilitare de transport marfă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Traficul pe DN 2 E 85, pe sensul dinspre Rm Sărat către Vrancea este blocat

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Mihail Drăghiciu, un apel la 112 a anunţat producerea unui accident cu trei autovehicule implicate, pe DN 2 E 85, la ieşire din Rm. Sărat spre Vrancea, traficul pe un sens fiind blocat.

Din primele date, o femeie a murit iar două persoane, femeie şi bărbat, au fost rănite, în urma impactului, toate victimele provenind dintr-un autoturism Dacia Logan.

Toţi cei trei ocupanţi ai acestei maşini au rămas încarceraţi, persoana aflată pe bancheta din spate fiind declarată decedată de personalul de pe salvare.

Celelalte două victime sunt în stare gravă şi au fost preluate de ambulanţe.

”Din primele date, un bărbat de 36 ani din Rm.Sarat care circula cu un autoturism pe DN 2 E 85 pe direcţia Buzău către Focsani, în apropierea limitei dintre judeţe, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil umed, şi a pătruns pe contrasens unde a intrat in coliziune succesivă cu 2 autoutilitare ce se deplasau din sens opus, fiind conduse de un bărbat din Neamt, de 39 de ani şi respectiv de un barbat de 41 de ani din Vrancea. În urma accidentului rutier a rezultat decesul unei femei aflată in autoturism, precum şi rănirea altor două persoane, tot din acesta, care au fost transportate la spital.”, a declarant purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, MIhail Drăghiciu.

La faţa locului au fost direcţionate echipaje de poliţie, o autospecială de descarcerare şi una de stingere, precum şi două ambulanţe SMURD şi două SAJ.

La acest moment, sensul de mers către Vrancea, pe DN 2 E 85, este blocat din cauza accidentului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.