Un microbuz în care se aflau şase persoane, cetăţeni străini, s-a răsturnat, joi seară, pe DN 1, în afara localităţii Cristian, judeţul Sibiu. Un bărbat a fost transportat la spital cu un traumatism la umăr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc pe DN 1, în afara localităţii Cristian.

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, un microbuz condus dinspre Sălişte spre Cristian, la coborârea de pe Hula Săcelului, s-a răsturnat pe carosabil, blocand sensul Sibiu - Sălişte.

"Este vorba despre un microbuz destinat transportului de persoane, capacitate 8+1, în care se aflau conducătorul auto, 35 de ani, plus cinci pasageri, toţi cetăţeni străini", a arătat sursa citată.

Acolo au intervenit trei echipaje SMURD din cadrul ISU Sibiu, fiind evaluate medical toate cele şase persoane implicate.

Un bărbat de 43 de ani a fost transportat la UPU Sibiu cu un traumatism de umăr. Celelalte cinci persoane au refuzat transportul la spital, a precizat ISU Sibiu.

Microbuzul tracta o platformă pe care se afla un alt microbuz.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii acestui accident rutier.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.