Trei persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 49 de ani, au fost duse cu ambulanţele la spital, vineri după-amiază, după ce microbuzul în care se aflau şi care urma să transporte mai mulţi pasageri la o mănăstire din apropiere de municipiul Bârlad s-a răsturnat. Alţi trei pasageri şi şoferul autovehiculului nu au necesitat transportul la o unitate medicală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, accidentul a avut loc pe DJ 243 Pogana – Bârlad, după ce şoferul microbuzului, un bărbat de 48 de ani, a pierdut controlul volanului, pe un sector de drum în pantă, din cauza vitezei, şoseau fiind acoperită cu apă. Microbuzul a derapat şi a ieşit de pe şosea, răsturnându-se pe câmpul din apropierea drumului.

”În urma accidentului, trei persoane aflate în autovehicul au fost rănite, fiind preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul de Urgenţă Bârlad. Celelalte patru persoane aflate în maşină nu au dorit să fie transportate la unitatea medicală”, a declarat, vineri, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Alina Tonică.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele şoferului pentru vătămare corporală din culpă.

Microbuzul implicat în accident fusese închiriat de către pasageri pentru a merge la o mănăstire din apropiere de municipiul Bârlad. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.