Un bărbat de 33 de ani, membru al clanului interlop Tănase, dat în urmărire generală după o condamnare la nouă ani de închisoare a fost prins pe aeroportul din Iaşi, la scurt timp după ce a coborât din avionul care aterizase de la Londra. Bărbatul a fost dus la Penitenciarul din Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Robert Tănase, membru al clanului interlop Tănase din Iaşi, a fost prins, luni seară, pe aeroportul din Iaşi, bărbatul fiind dat în urmărire generală. El fusese condamnat anul trecut de Tribunalul Iaşi la nouă ani de închisoare, însă a dispărut din ţară, astfel că nu a putut fi încarcerat.

”Poliţiştii aveau informaţii că bărbatul urma să vină în România. El a fost aşteptat la aeroport, apoi a fost dus la Penitenciarul Iaşi, unde îşi va ispăşi pedeapsa primită în cursul anului trecut”, a declarat pentru News.ro, Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că la sosirea pe aeroportul ieşean Robert Tănase ar fi prezentat acte false. El nu a opus însă rezistenţă în momentul în care a fost prins de poliţişti.

Robert Tănase a fost condamnat la nouă ani de închisoare pentru trafic de persoane, inclusiv minori, după ce a constituit o grupare infracţională împreună cu alte cinci persoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.