Un jandarm de 44 de ani de la Gruparea Mobilă a Inspectoratului de Jandarmi Bacău, aflat în misiune la Focşani, a murit, marţi, după ce i s-a făcut rău în timp ce conducea o autospecială, el fiind însoţit de un coleg. Parchetul Militar face cercetări în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primelor informaţii, jandarmul, care era însoţit de un coleg, conducea o autospecială a Jandarmeriei pe Bulevardul Unirii din Focşani, iar la un moment dat i s-a făcut rău, el oprind imediat maşina.

Bărbatul i-a cerut colegului său apă, apoi şi-a pierdut cunoştinţa.

Colegul său a sunat la 112, jandarmul fiind preluat în stop cardio-respirator de o ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Focşani.

“Bărbatul a fost adus la UPU cu o ambulanţă, era în stop cardio-respirator, a fost resuscitat circa 40 de minute de doi medici, însă în final a fost declarat decesul. Cadavrul a fost dus la Medicină Legală, pentru necropsie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Focşani, Alina Cosma.

Moartea jandarmului de 44 de ani este cercetată de Parchetul Militar. 

Jandarmul avea gradul de plutonier major şi lucra la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Alexandru cel Bun” din Bacău din anul 1994. El nu era cunoscut cu afecţiuni medicale. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.