Un elefant a fugit, joi, din ţarcul amenajat în incinta unui circ din Râmnicu Vâlcea, animalul, care era foarte agitat, ajungând pe un deal din apropierea oraşului, unde a fost capturat şi dus înapoi, la circ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivi reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vâlcea, poliţiştii au fost anunţaţi, joi, că un elefant a scăpat din ţarcul său amenajat în incinta unui circ din Râmnicu Vâlcea.

Caravana circului este amplasată în parcarea unui supermarket situat la periferia municipiului Râmnicu Vâlcea, iar de acolo elefantul a ajuns pe un deal, unde a fost capturat.

Animalul era agitat, însă în cele din urmă dresorii l-au calmat şi l-au dus înapoi la circ.

În urma incidentului, nimeni nu a fost rănit, iar elefantul nu a produs pagube.

Poliţiştii recomandă populaţiei ca în astfel de situaţii să nu se apropie prea mult de animalele sălbatice şi să nu lase copiii nesupravegheaţi, indiferent dacă sunt la circ sau la grădina zoologică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.