Incendiul izbucnit sâmbătă la un depozit REMAT din cartierul Militari, din Bucureşti, nu a fost stins, pompierii continuând să acţioneze pentru lichidarea focarelor. Peste noapte, trei echipaje au acţionat la faţa locului, iar duminică operaţiunea continuă cu un echipaj de stingere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Trei autospeciale de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov au continuat să acţioneze, peste noapte, la depozitul REMAT cuprins de un incendiu în cursul zilei de sâmbătă. Duminică dimineaţă, două dintre acestea s-au retras, la faţa locului mai acţionând o autospecială, au declarat pentru News.ro reprezentanţii ISU. 
Cauza incendiului va fi stabilită în urma cercetării la faţa locului, care va avea loc după lichidarea tuturor focarelor. 
Incendiul a cuprins o clădire cu parter şi etaj situată în cartierul Militari din Bucureşti şi care funcţiona ca depozit al REMAT. În clădire se aflau deşeuri nepericuloase şi periculoase, iar la un moment dat a existat pericolul unei deflagratii, din cauza unor recipiente sub presiune depozitate în imobil.
Depozitul de deşeuri, care este autorizat, se află la câţiva metri de un bloc de locuinţe, iar în acest context comisarul şef al Gărzii Naţionale de Mediu, Octavian Berceanu, a declarat că depozite de acest fel nu trebui să funcţioneze în zonele locuite.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.