Un echipaj ATI-SMURD de la Bistriţa-Năsăud, care transporta către Institutul Inimii din Cluj un pacient, a fost implicat într-un accident rutier. Pacientul a fost preluat d alt echipaj. Un paramedic a fost rănit uşor în accident.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această dimineaţă, echipajul de terapie intensivă SMURD din cadrul ISU Bistriţa - Năsăud care transporta un pacient la Institutul Inimii din Cluj-Napoca a fost implicat într-un accident rutier minor, cu câteva sute de metri înainte de a ajunge la destinaţie”, a transmis, marţi, ISU Bistriţa-Năsăud.  

Sursa citată a precizat că pacientul din ambulanţă SMURD a fost preluat de alt echipaj medical şi transportat la Institutul Inimii. 

”Din fericire, pacientul asistat în ambulanţa SMURD nu a fost rănit în urma accidentului. În schimb, un paramedic a fost rănit uşor, suferind o plagă minoră la nivelul capului. Din fericire, după ce a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, nu s-a impus transportul paramedicului la spital”, a mai precizat sursa citată.  

Persoanele din cealălalt autoturism implicat în accident nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

La rândul lor, poliţiştii din Cluj au precizat că accidentul s-a produs la intersecţia străzilor Iuliu Haţieganu şi Clinicilor, din municipiul Cluj-Napoca.  

”Din primele informaţii, o autospeciala SMURD, condusă de un bărbat în vârstă de 45 de ani, care se deplasa pe strada Iuliu Haţieganu, având semnalele luminoase în funcţiune, la intersecţia cu strada Clinicilor a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani. În urma coliziunii a rezultat rănirea unui bărbat de 43 de ani, personal SMURD”, a transmis IPJ Cluj.  

Testările alcoolscopice au avut rezultate negative. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.