Un echipaj al Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) a intervenit vineri, pentru preluarea unui marinar rănit şi aducerea acestuia în port, pentru a primi îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii ARSVOM au transmis că un echipaj a fost solicitat de către Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) pentru a face o intervenţie de tip Medevac. 
“La bordul navei petroliere YM Earth, sub pavilion Malta, aflată în zona de ancoraj nr. 3, un membru al echipajului necesită îngrijiri medicale, prezentând o plagă deschisă la unul din membrele superioare. La ora 10:22, Nava SAR Artemis, din cadrul ARSVOM s-a deplasat în direcţia indicată pentru a prelua rănitul, un bărbat de naţionalitate turcă. La ora 11:10, echipajul navei Sar Artemis a preluat la bord bărbatul rănit, urmând a-l preda serviciilor medicale, din Dana de pasageri”, au precizat reprezentanţii ARSVOM.
Apoi, în jurul orei 11.50, marinarul a fost predat echipajului medical de urgenţă. 
Reprezentanţii ARSVOM au menţionat că intervenţia s-a desfăşurat în condiţii meteo nefavorabile. 
“Intervenţia de astăzi, s-a desfăşurat pe un grad de agitaţie al mării de 3-4, cu o estimare a vitezei vântului de 5-6 grade pe scara Beaufort”, a precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.