Un echipaj al Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) a intervenit, vineri seara, pentru preluarea unui marinar rănit care se afla pe o navă, în apropiere de Sfântu Gheorghe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii ARSVOM au anunţat că au fost solicitaţi să intervină, vineri seara, pentru realizarea unei intervenţii tip Medevac. 
 
“La bordul navei New Horizon, sub pavilion Panama, aflată la 25 mile travers de Sfântu Gheorghe, un membru al echipajului necesită îngrijiri medicale de urgenţă. Nava SAR Apollo, din cadrul A.R.S.V.O.M a pornit cu toată viteza către direcţia indicată. De asemenea, nava New Horizon a fost redirecţionată de către MRCC, spre a veni în întâmpinarea navei SAR, pentru a reduce timpul de intervenţie”, au precizat reprezentanţii ARSVOM.
 
Ei au adăugat că echipajul navei Sar Apollo, împreună cu asistenta medicală aflată la bord, au preluat bărbatul, care prezenta o rană la o mână. 
 
Bărbatul a fost predat în condiţii de siguranţă şi în stare conştientă către echipajul medical de ambulanţă, aflat la mal în Portul Sulina.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.