Un echipaj al Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) a intervenit, marţi dimineaţă, pentru a prelua un marinar cu probleme medicale, aflat pe o navă în rada Sulina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare a fost solicitată, marţi dimineaţă, să intervină cu o unitate SAR, la nava M/T Scot Stuttgart, pavilion Malta, aflată în rada Sulina, pentru a acorda ajutor medical unui membru de echipaj.
 
“Echipajul navei SAR Apollo, din cadrul ARSVOM, însoţit de un cadru medical, de la spitalul din Sulina, s-a îndreptat în direcţia indicată. În jurul orei 09:00, cetăţeanul turc, membru al echipajului Scot Stuttgart, a primit îngrijiri medicale, acesta refuzând să fie preluat şi dus la spital”, au precizat reprezentanţii ARSVOM.
 
Sursa citată a adăugat că la ora 09:30 nava Sar Apollo, împreună cu asistenta de la bord, au încheiat misiunea şi revin în port.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.