Un copil în vârstă de şapte ani este căutat de autorităţi după ce a dispărut în zona mănăstirii Slănic din judeţul Argeş. El se afla împreună cu familia, iar la un moment dat s-a îndepărtat de părinţii săi şi ar fi mers probabil către pădure.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, poliţiştii au fost anunţaţi duminică după-amiază de dispariţia unui copil în vârstă de şapte ani. El se afla cu familia sa în zona mănăstirii Slănic, iar la un moment dat s-a îndepărtat de părinţii săi şi ar fi mers probabil către pădure.

Copilul a fost căutat de familia sa fără succes, iar apoi au fost anunţate autorităţile. La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi ai Poliţiei, Jandarmeriei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care au format echipe mixte şi au început căutările copilului. El şi familia sa sunt din comuna argeşeană Berevoieşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.