Un copil de 6 ani din Galaţi este internat în spital în stare gravă după ce a fost muşcat de câinele bunicului său. Potrivit Poliţiei Judeţene, copilul a fost muşcat în timp ce se afla în curtea locuinţei sale de pe strada Drumul de Centură din Galaţi. Câinele ar fi intrat în curtea imobilului din curtea aflată în imediata apropiere, prin gardul împrejmuitor, degradat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 ”Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, un minor, de 6 ani, din municipiul Galaţi, ar fi fost muşcat de un câine agresiv, în timp ce se afla în curtea unei locuinţe, de pe strada Drumul de Centură. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, după primele verificări stabilind că minorul ar fi fost muşcat de câinele unui vecin, pe care acesta îl lăsase nelegat, şi care ar fi intrat în curtea imobilului alăturat prin gardul împrejmuitor, degradat.”, Transmite IPJ Galaţi.

În urma muşcăturilor, copilul a fost grav rănit şi a fost transportat de urgenţă la spital. Starea lui este gravă, având un plămân perforat, din primele informaţii, dar şi alte răni grave.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

De asemenea, oamenii legii aşteaptă un punct de vedere de la un medic veterinar care va spune clar dacă animalul care l-a muşcat pe băieţel trebuia înregistrat la poliţie. Câinele pare a fi un metis de pitbull şi nu este înregistrat la Poliţie. Proprietarul animalului este chiar bunicul copilului muşcat.

Bărbatul s-ar afla în afara ţării şi ar fi lăsat câinele în grija tatălui copilului, animalul aflându-se de fapt în curtea din imediata vecinătate a familiei micuţului rănit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.