Un copil de 10 ani, ce a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu pe domeniul schiabil Sinaia, a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov, prin intervenţia de urgenţă a echipelor Salvamont Prahova şi Salvamont Sinaia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

”Salvamont Prahova şi Salvamont Sinaia au colaborat pentru acordarea primului ajutor medical şi evacuarea din munte a unui copil de 10 ani, ce a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu, pe domeniul schiabil Sinaia”, a anunţat serviciul Salvamont pe Facebook.

Salvamont Sinaia a acordat primul ajutor medical şi l-a transportat până la cabinetul medical de la Baza Salvamont Prahova Cota 1400, unde a fost continuat primul ajutor şi solicitat elicopterul de la POA Braşov, pentru transportul pe cale aero la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov, mai precizează salvatorii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.