Un cetăţean străin a fost reţinut de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Constanţa pentru trafic internaţional de droguri de mare risc, el fiind acuzat că ar fi încercat să vândă substanţele interzise la un festival care are loc în această perioadă în Mamaia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

DIICOT a transmis luni, printr-un comunicat de presă că cetăţeanul respectiv a transportat, a depozitat şi a deţinut droguri de mare risc în scopul comercializării în cadrul unui festival ce se desfăşoară în staţiunea Mamaia.

“A fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate cantitatea de 200 grame drog de mare risc ( ketamină), obiecte utilizate la prepararea, porţionarea şi ambalarea drogurilor, telefoane mobile şi sume de bani provenite din vânzarea substanţelor”, a precizat DIICOT.

Cetăţeanul străin a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc, urmând să fie prezentat Tribunalul Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.