Un camion încărcat cu lapte s-a răsturnat pe autostrada A1, pe sensul spre Bucureşti, în zona localităţii Bolintin Vale, traficul fiind deviat aproximativ două ore, de la kilomerul 30 până la kilometrul 14. În urma accidentului nu au fost înregistrate victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 05.40, la kilometrul 27 al autostrăzii, în zona localităţii Bolintin Vale din judeţul Giurgiu.

Poliţiştii rutieri au deviat traficul de la kilometrul 30, prin Bolintin Vale, cu revenire pe autostradă la kilometrul 14, la Ciorogârla.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma accidentului, dar traficul a fost întrerupt în zonă, fiind deviat aproximat două ore. După reluarea traficului pe autostrada A1, în zona accidentului se circulă îngreunat, pe aproximativ jumătate de bandă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.