Un bărbat de 33 de ani din comuna Vrâncioaia, judeţul Vrancea, s-a sinucis în arestul Poliţiei Judeţene Vrancea, unde se afla fiind suspectat că şi-a ucis tatăl.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vrancea, bărbatul de 33 de ani din comuna Vrâncioaia a fost găsit decedat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Vrancea.

Acesta era în arest preventiv din data de 21 noiembrie , fiind cercetat pentru o faptă de omor produsă în noaptea de 20 spre 21 noiembrie. Bărbatul era suspectat că şi-a ucis tatăl.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările efectuându-se sub directa supraveghere a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Vrancea.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că bărbatul a fost găsit spânzurat de conducta de la aerul condiţonat instalat în arestul Poliţiei Vrancea. Pentru a se sinucide, a folosit un cearşaf.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu, a declarat că şefii
Poliţiei Judeţene au dispus o anchetă la nivelul Centrului de Reţinere
pentru a vedea dacă angajaţii şi-au respectat atribuţiile de serviciu.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.