Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut o femeie şi un bărbat, în vârstă de 28, respectiv 34 de ani, bănuiţi că ar fi încercat să vândă unei persoane o replică a unui ceas, pretinzând că este ceas de lux.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţişti din cadrul Secţiei 5 au fost sesizaţi prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni. Bărbatul a reclamat că, în urma  vizionării unui anunţ pe  o platformă on-line,  cu privire la vânzarea unui ceas de lux,  a stabilit să se întâlnească cu vânzătorul la domiciliul acestuia, pentru a cumpăra ceasul respectiv. Astfel, în  jurul orei  13.30, s-au prezentat două persoane, respectiv un bărbat de naţionalitate străină  şi o femeie care i-au prezentat bunul spre vânzare, ocazie cu care partea vătămată  a ajuns la o înţelegere cu aceştia de a-l cumpăra cu suma de 8.500 de euro,  precum şi unui alt ceas la schimb în valoare de 2500 euro”, relatează Poliţia Capitalei.

Când partea vătămată şi-a dat seama că ceasul este o replică, le-a solicitat celor doi să  se deplaseze la un expert să verifice dacă este original,  moment în care aceştia au refuzat şi au plecat.

Poliţiştii au depistat şi identificat la scurt timp, un bărbat de 34 de ani şi o femeie de 28 de ani, bănuiţi de comiterea faptei. Cei doi au fost duşi la audieri, iar în urma probatoriului administrat, în sarcina acestora a fost reţinută comiterea faptei. 

De asemenea, a fost găsit  şi autoturismul  cu care bănuiţii s-ar fi deplasat la adresa persoanei vătămate, iar în urma percheziţiei au mai fost identificate şi ridicate  alte trei ceasuri identice, toate având aceeaşi serie.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru tentativă la înşelăciune, cu cei doi în stare de reţinere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.