Un bărbat de 57 de ani şi o femeie de 88 de ani au fost găsiţi morţi, vineri, într-o locuinţă din Târgu Mureş, poliţiştii declanşând cercetări pentru a stabili în ce împrejurări au decedat aceştia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
IPJ Mureş a informat, vineri seară, că Poliţia municipiului Târgu Mureş a fost sesizată, printr-un apel la 112, că într-o locuinţă de pe Aleea Carpaţi s-ar afla două persoane decedate. Acolo au fost trimişi şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic, pentru cercetări.
 
”Poliţiştii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat trupul unui bărbat de 57 de ani şi a unei femei de 88 de ani. Personalul medical dirijat la faţa locului a constatat că aceştia nu mai prezentau semne vitale, trupurile celor doi fiind transportate la Institutul de Medicină Legală Târgu Mureş, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor de deces”, a arătat sursa citată.
 
Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.