Un bărbat şi o femeie care au tâlhărit o minoră pe o stradă din Sectorul 4 au fost arestaţi preventiv. Poliţiştii au descoperit la o casă de amanet mai multe bunuri pe care femeia le depusese în ultima perioadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4,  au pus în aplicare două mandate de aducere, emise pe numele a două persoane bănuite de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie. În fapt, la data de 19 februarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 14 au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei, o minoră a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că au fost identificate două persoane, un bărbat de 25 de ani şi o femeie de 26 de ani,  cunoscute cu  preocupări de natură infracţională, bănuite de comiterea faptei.

”În cursul zilei de ieri,  au fost puse în aplicare două mandate de aducere, cei doi fiind depistaţi şi conduşi la audieri. În urma probatoriului administrat,  în sarcina  acestora s-a stabilit că miercuri, 19 februarie a.c.,  în timp ce minora se îndrepta spre domiciliu, cei doi ar fi urmărit-o, iar când aceasta  se afla pe o stradă din sectorul 4, i-ar fi smuls din mână o plasă din care ar fi sustras ulterior un telefon mobil. În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate la case de amanet, la una dintre acestea au fost identificate şi ridicate mai multe contracte de amanet pe numele femeii,  din care reiese că aceasta ar fi depus în ultima perioadă mai multe bunuri de valoare”, au mai transmis poliţiştii.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4,  sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de tâlhărie calificată, cu cei în cauză în stare de arest preventiv.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.