Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce, în anii 2017 şi 2018, a vândut diverse cantităţi de amfetamină în Mangalia şi în staţiunile din sudul litoralului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa, au făcut, miercuri, trei percheziţii domiciliare în municipiul Mangalia, în urma cărora au descoperit şi ridicat 250 de grame de amfetamină.

Din investigaţiile poliţiştilor a rezultat faptul că, în perioada 2017-2018, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Mangalia, ar fi oferit, spre comercializare, diferite cantităţi de amfetamină, în municipiul Mangalia şi în staţiunile din sudul litoralului.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de droguri de mare risc.

Activităţile au beneficiat şi de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.