Un bărbat a murit în urma unui incendiu produs duminică seara în judeţul Olt, acesta fiind găsit de pompieri cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului, pompierii urmând să afle de la ce au pornit flăcările.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor ISU Olt, pompierii au fost anunţaţi duminică seara de faptul că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din comuna Fărcăşele. Echipele deplasate la intervenţie au stabilit că a luat foc o locuinţă de aproximativ 30 de metri pătraţi, formată dintr-o cameră şi bucătărie. Proprietarul acesteia, un bărbat de 63 de ani, a fost găsit decedat, el având arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii acţionează pentru stingerea focului. Ulterior, ei vor stabili care a fost cauza izbucnirii incendiului. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.