Un bărbat de 68 de ani din judeţul Dâmboviţa s-a împuşcat în cap cu o armă de vânătoare pe care o deţinea legal. Echipele de intervenţie sosite la faţa locului au declarat decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data 21 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Petreşti au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie cu privire la faptul că o persoană s-ar fi împuşcat în zona capului. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, în comuna Ulieşti, unde, într-o cameră a unei locuinţei, au descoperit un bărbat, în vârstă de 68 de ani, decedat, acesta prezentând o leziune prin împuşcare, în zona capului”, a transmis, miercuri, IPJ Dâmboviţa.  

Sursa citată a precizat că bărbatul era deţinător legal al unei arme de vânătoare.  

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. 

”În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal”, a mai precizat sursa citată.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.