Un bărbat din Bucureşti, care a pretins şi primit de la o persoană pe care a cunoscut-o pe internet diverse sume de bani în schimbul promisiunii că îi poate facilita angajarea ei şi a fiului său în instituţii publice din Giurgiu, a fost prins în flagrant de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) din Giurgiu în timp ce primea 2.500 de lei. Anterior, acesta a mai primit 4.500 lei, în acelaşi scop. Bărbatul a fost reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

DGA a anunţat, miercuri, că un bărbat de 51 ani din Bucureşti a fost prins în flagrant după ce a primit suma de 2.500 de lei de la o persoană pentru a interveni pe lângă anumiţi funcţionari, în vederea angajării fiului acesteia, pe o funcţie de conducător auto în cadrul unei instituţii publice din municipiul Giurgiu.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru trafic de influenţă.

”Din cercetările efectuate a rezultat că, luna iunie 2017, persoana denunţătoare l-a cunoscut pe inculpat prin intermediul unei reţele de socializare iar, în cursul discuţiilor purtate, acesta a afirmat că îi poate facilita angajarea în cadrul unor instituţii publice din judeţul Giurgiu, întrucât are influenţă asupra unor persoane cu funcţii importante. În acest context, în perioada august-octombrie 2017, inculpatul a pretins şi primit de la denunţătoare, în mai multe tranşe, suma de 4.500 de lei”, anunţă DGA.

De asemenea, bărbatul a pretins în acest an 2.500 lei, susţinând că poate rezolva angajarea fiului femeii pe o funcţie de conducător auto, la o instituţie din Giurgiu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.