Un bărbat din Bucureşti, care a postat un clip video pe o reţea de socializare în care ameninţa o persoană şi familia acesteia a fost prins de poliţişti. Aceştia au percheziţionat domiciliul suspectului, unde au găsit mai multe arme albe, dar şi un pistol de tip air soft. În urma audierilor, bărbatul a fost reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În data de 27.08.2020, la Secţia 19 Poliţie s-a prezentat o persoană care a reclamat că în aceeaşi zi, în jurul orei 10.00, a fost publicat pe o reţea de socializare, un material video, în care un bărbat îi adresează ameninţări, atât ei cât şi familiei, pe parcursul filmării fiind prezentate o sabie şi un pistol. Au fost demarate, de urgenţă, investigaţii şi audieri, fiind identificat un bărbat de 52 de ani”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că cercetările au fost declanşate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

”În această dimineaţă a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie la domiciliul bărbatului, fiind identificate şi ridicate mai multe obiecte tăietor-înţepătoare şi un pistol de tip air soft (nesupus autorizării). Bărbatul a fost condus la sediul secţiei de poliţie, unde după audieri, a fost dispusa măsura reţinerii”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de Secţia 19 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.