Un bărbat din Baia Mare a fost reţinut după ce procurorii DIICOT au găsit în casa lui zeci de grame de cannabis, precum şi dispozitive pentru mărunţirea şi ambalarea drogurilor, în timp ce în şură autorităţile au descoperit o plantaţie indoor de cannabis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit DIICOT, joi dimineaţă bărbatul a preluat de un microbuz venit din Spania, al unei firme de curierat, pachete cu 4,16 kilograme de cannabis.

În urma percheziţiilor domiciliare în comuna Săcălăşeni, procurorii au găsit 89,5 grame influorescenţe cannabis şi mai multe dispozitive pentru mărunţirea şi ambalarea drogurilor, în timp ce în şură au fost găsite o tulpină de plantă de aproximativ 30 de centimetri de culoare verde oliv şi mai multe resturi de frunze.

Tot în şură, procurorii au găsit o instalaţie artizanală indoor pentru cultivat plante, formată dintr-un cort cu sursă de lumină şi căldură, un ventilator, şi în apropierea căruia au fost găsite mai multe recipiente din plastic care conţineau substanţe de hrănire pentru cultivarea plantelor de cannabis şi mai multe ghivece, opt dintre acestea conţinând plante de cannabis, cu dimensiuni între 20 şi 30 de centimetri.

Bărbatul a fost reţinut joi pentru trafic de droguri de risc, prin introducerea în ţară fără drept, deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu fără drept şi cultivare de droguri de risc în vederea consumului propriu fără drept, fiind prezentat vineri judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.