Un bărbat de 58 de ani a fost accidentat mortal de o locomotivă în Portul Constanţa când încerca să traverseze calea ferată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că în noaptea de luni spre marţi, poliţiştii din cadrul Serviciului de Transporturi Maritime au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta Portului Constanţa, s-a produs un accident feroviar.
“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat, de 58 de ani, care ar fi încercat să traverseze  calea ferată, ar fi fost acroşat de o locomotivă aflată în mers. În urma accidentului feroviar, bărbatul a decedat”, a transmis IPJ Constanţa.
Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor privind securitatea şi sănătatea în muncă şi neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.