Un bărbat de 45 de ani din Craiova a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a încălcat ordinul de protecţie care fusese emis pentru că îşi agresase fosta soţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi în noaptea de vineri spre sâmbătă, de o femeie de 42 de ani din Craiova, cu privire la faptul că fostul soţ, în vârstă de 45 de ani, din localitate, a venit la locuinţa sa şi a agresat-o fizic şi verbal. 
Pe numele bărbatului poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie şi ameninţare, fiind emis ordin de protecţie provizoriu.
“În aceeaşi noapte, în jurul orelor 04.30, poliţistii au fost sesizaţi de femeie cu privire la faptul că fostul soţ se află la uşa locuinţei sale, încălcând măsurile dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu. 
Cu această ocazie, pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu. De asemenea, ieri în jurul orei 11.50, femeia a sesizat din nou faptul că fostul soţ a încălcat prevederile ordinului de protecţie provizoriu, fiind la uşa locuinţei sale”, au precizat poliţiştii.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat, duminică, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.