Un bărbat confirmat cu coronavirus a plecat, marţi, dintr-un spital din Capitală, fără a avea acordul cadrelor medicale, fiind prins de poliţişti. Iniţial, el a refuzat să se oprească, dar ulterior s-a supus măsurilor dispuse, fiind dus la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Capitalei, marţi, în jurul orei 14.30, Secţia 26 Poliţie a fost sesizată telefonic de către angajatul unei unităţi sanitare din sectorul 4 despre faptul că un bărbat, testat pozitiv Covid-19, a plecat, fără încuviinţare, din spital.
 
"În baza semnalmentelor primite, poliţişti ai Secţiei 26 au efectuat activităţi specifice, în regim de urgenţă, şi l-au depistat. Păstrându-se distanţa de siguranţă, a fost somat să se oprească. În faza iniţială a refuzat, dar ulterior s-a supus măsurilor dispuse de către poliţişti", arată sursa citată.
 
Astfel, s-a creat un perimetru de siguranţă, pentru îndepărtarea pietonilor, ulterior bărbatul fiind preluat de un echipaj sanitar specializat şi transportat la spital.
 
Cercetările sunt continuate de Secţia 26 Poliţie, urmând a fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pentru zădărnicirea combaterii bolilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.