Un bărbat în vârstă de 32 de ani, condamnat în Italia la doi ani de închisoare pentru tâlhărie şi care se sustrăgea de la executarea pedepsei, a fost prins de poliţiştii doljeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis că poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au prins în Băileşti un bărbat de 32 de ani din localitate pe numele căruia autorităţile din Italia au emis un mandat european de arestare. 
El a fost condamnat la o pedeapsă de doi ani, trei luni şi 27 de zile de închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie în Italia. 
Bărbatul a fost escortat de poliţişti şi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere pentru 24 ore.
El a fost plasat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de confirmare a mandatului de arestare, în vederea extrădării.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.