Un bărbat de 33 de ani care urma să fie încarcerat în Centrul de Retinere şi Arestare Preventivă nr 1 din Bucureşti a evadat. Suspectul a fost prins la scurt timp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această seară, un bărbat de 33 ani, ce urma sa fie  încarcerat în Centrul de Retinere şi Arestare Preventivă nr 1, în baza unei ordonanţe de reţinere, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, profitând de o împrejurare favorabilă, a reuşit sa părăsească pentru scurt timp incintă”, a transmis, luni seară, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că suspectul a fost prins imediat, de către agenţii structurii de reţinere şi arestare preventivă, şi a fost introdus în arest. 

”Urmează a fi sesizată unitatea de parchet sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare. Conducerea Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a dispus verificări la Serviciul Independent de Reţinere şi Arestare Preventivă”, a mai precizat Poliţia Capitalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.