Un bărbat de 34 de ani din Galaţi a fost depistat la un botez la care participau zeci de persoane, deşi el ar fi trebuit să se afle în izolare. Poliţiştii din Galaţi au întrerupt patru evenimente la care erau prezenţi zeci de invitaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ Galaţi, sâmbătă seară, poliţiştii au întrerupt patru evenimente private, care se desfăşurau fără respectarea măsurilor de prevenire şi combatere a infectarii cu virusul SARS -Cov 2.

Două dintre aceste evenimente s-au desfăşurat pe raza Secţiei 1 Poliţie Galaţi, în două restaurante situate pe străzile Alexandru Ioan Cuza şi Portului.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba despre o aniversare şi un botez, la fiecare participând în jur de 30 de persoane.

Un alt eveniment privat, respectiv un botez, a fost constatat de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Galaţi, într-un restaurant de  Drumul de Centură al municipiului, stabilindu-se că la acesta participau aproximativ 60 de persoane.

Cu ocazia legitimării participanţilor, poliţiştii au identificat un bărbat, de 34 de ani, care ar fi trebuit să se afle în izolare la domiciliu, acesta fiind sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

În aceeaşi seară, poliţiştii Postului de Poliţie Folteşti s-au sesizat din oficiu cu privire la desfăşurarea unui eveniment privat, în localitate, la care participau în jur de 40 de persoane.

În toate cele patru cazuri, evenimentele au fost întrerupte, administratori restaurantelor fiind sancţionaţi contraventional cu amenzi în valoare totală de 7.500 de lei.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.