Un bărbat din judeţul Ilfov căutat de şase ani pentru că, împreună cu tatăl său, ar fi omorât un cioban care avea grijă de oile lor a fost prins în judeţul Giurgiu, unde se ascundea la o fermă din comuna Floreşti-Stoeneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Timp de şase ani, poliţiştii l-au căutat pe Marian Dumitru, din localitatea ilfoveană Dragomireşti-Vale, suspectat că, în 2010, împreună cu tatăl său, a bătut trei ciobani pe care îi suspectau că ar fi furat 51 dintre cele 1.100 de oi pe care le aveau în grijă, iar unul dintre aceştia a murit din cauza loviturilor primite.

Potrivit Poliţiei, Radu Dumitru şi fiul său, Marian Dumitru, au constatat, în iunie 2010, că le lipsesc 51 de oi de la stână, după ce au mers cu animalele la veterinar, iar acesta a rămas cu mai multe doze de vaccin.

Cei doi i-au dus atunci pe ciobani într-o hală dezafectată, i-au lovit cu pumnii şi cu lanţurile şi nu s-au oprit decât în momentul în care au recunoscut furtul;. Din cauza loviturilor primite, unul dintre ciobani, în vârstă de 61 de ani, a murit.

Radu Dumitru a fost arestat la scurt timp de anchetatori, însă pe Marian Dumitru nu l-au mai găsit. După mai multe investigaţii, timp în care suspectul a fost dat în urmărire internaţională, iar dosarul a fost preluat de Poliţia Capitalei, s-a descoperit că acesta se ascunde la o fermă care aparţine unei societăţi din comuna Floreşti-Stoeneşti, judeţul Giurgiu.

Poliţiştii îi vor audia şi pe administratorii fermei, ca să stabilească dacă au avut cunoştinţă de faptul că Marian Dumitru este urmărit pentru omor deosebit de grav. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.