Un bărbat care a agresat sexual o femeie, în scara unui bloc din Sectorul 4, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Fapta s-a produs la jumătatea lunii septembrie, bărbatul fiind depistat miercuri de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 28 septembrie 2022, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 14 au depistat un bărbat, bănuit de săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.  

Sursa citată a precizat că, în 15 septembrie, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în scara blocului, din Sectorul 4, un bărbat ar fi agresat-o sexual, după care ar fi fugit într-o direcţie necunoscută. 

”Poliţiştii au demarat cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, iar cu sprijinul Serviciului Criminalistic a fost stabilită identitatea persoanei bănuite de săvârşirea faptei.  Bărbatul a fost condus la audieri, faţă de acesta fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a mai precizat sursa citată.  

În cursul zilei de joi instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.