Un bărbat de 36 de ani din Oradea, bănuit că a agresat sexual o femeie pe o stradă din oraş, a fost arestat pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Oradea au anunţat, joi dmineaţă, că au identificat şi cercetat un bărbat de 36 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală.

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 22 octombrie a.c., în intervalul orar 21.30 - 21.45, ar fi acostat o femeie de 36 de ani, din Oradea, în timp ce se deplasa pe strada Sovata din Oradea, pe care ar fi urmărit-o, şi venind din spatele acesteia, prin constrângere, printr-un gest brusc, ar fi atins-o în zonele intime, cauzându-i astfel o puternică stare de temere”, a transmis IPJ Bihor.

Sursa citată a precizat că poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea l-au reţinut pe bărbatul de 36 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

”Miercuri, 30 octombrie a.c., acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală. Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului şi a emis pe numele celui în cauză un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a mai transmis sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.