Un bărbat din comuna Barcea, judeţul Galaţi, a evadat din centrul de arest al Poliţiei Judeţene, unde se afla întrucât pe numele său era emis un mandat european de arestare, pentru furturi comise în Austria. El este căutat acum de poliţişti în Galaţi şi în judetele limitrofe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele informaţii reiese că bărbatul în vârstă de 38 de ani, din comuna Barcea, judeţul Galaţi, fusese reţinut de poliţişti întrucât pe numele său era emis un mandat de arestare europeană. Gălăţeanul era căutat de anchetatorii din Austria fiind acuzat de comiterea a două furturi pe teritoriul acestei ţări.

Bărbatul a fost reţinut de anchetatorii gălăţeni pentru 24 de ore şi dus în arestul IPJ, iar joi, profitând de un moment de neatenţie al poliţiştilor, mai exact în timp ce era la toaletă, a reuşit să fugă.

Suspectul a invocat faptul că îi este rău şi a fost dus la toaletă, de unde ar fi evadat pe geam. El are următoarele semnalmente: 1,74 metri înălţime şi 75 de kilograme. Purta geacă neagră cu mâneci argintii, fes negru, pantaloni gri deschis şi tenişi din piele neagră. Persoanele care deţin informaţii care pot duce la prinderea evadatului sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Poliţiştii au instituit filtre rutiere în tot judeţul şi totodată s-a luat legătura cu poliţiştii din judeţele limitrofe pentru prinderea bărbatului.

După acest incident, o anchetă va fi demarată pentru a se stabili cum a fost posibil ca bărbatul să evadeze.         

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.