Un bărbat a fost rănit, marţi, în urma unui incendiu violent care a cuprins o brutărie aflată în zona industrială a municipiului Oradea, iar flăcările au distrus parţial imobilul şi s-au propagat la o clădire învecinată. Mai mulţi angajaţi s-au autoevacuat din clădire înainte să fie răniţi, în timp ce 40 de pompieri au acţionat pentru lichidarea flăcărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul care a cuprins o brutărie-patiserie din zona industrială a municipiului Oradea a fost sesizat la 112 la ora 12,40, iar la faţa locului s-au deplasat trei echipaje de stingere, însă pentru că flăcăriile se manifestau violent la acoperiş, forţele au fost suplimentare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” Bihor, Camelia Roşca, a declarat pentru News.ro că la momentul sosirii primelor echipe de intervenşie angajaţii se autoevacuaseră din imobil, însă un bărbat de 48 de ani a suferit arsuri de gradul II în zona feţei. El a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea.

Conform sursei citate, un număr de 40 de pompieri, cu şase autospeciale de stingere şi alte echipamente, au acţionat aproape două ore pentru lichidarea incendiului.

Flăcările au distrus 200 de metri pătraţi din acoperişul clădirii şi s-au progagat la un imobil cu patru etaje învecinat, care este folosit drept depozit, şi la acesta fiind distrus parţial acoperişul.

Cauzele izbucnirii flăcărilor sunt în cercetare, urmând să fie efectuată şi evaluarea pagubelor produse.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.