Un bărbat a rănit un altul cu un pistol cu bile de cauciuc, sâmbătă seara, pe o stradă din Bucureşti, agresorul fiind imobilizat de un trecător. Poliţiştii au fost chemaţi prin apel 112, iar în prezent fac cercetări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Prin apel 112 a fost sesizat faptul că pe raza Secţiei 8 Poliţie un bărbat a utilizat o armă, din primele date cu bile şi a rănit un alt bărbat. Agresorul a fost imobilizat de către un trecător. Martorii la incident au sunat la 112 şi în scurt timp echipaje ale secţiei au ajuns la faţa locului, unde au declanşat cercetările. Cel în cauză a fost preluat şi condus la sediul subunităţii de poliţie. Persoana rănită primeşte îngrijiri din partea unui echipaj medical, urmând a fi transportată la spital”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.
 
Urmează a se stabili cauzele şi condiţiile in care s-a produs agresiunea, precum şi dacă bărbatul deţine în mod legal arma.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.